zondag 7 april 2013

Sunparks Kempense Meren wordt opnieuw het grootste dart-dorp van België in 2013!


Net zoals vorig jaar blijven we in 2013 het exclusieve pad opgaan! Na overleg met het parkmanagement en de overkoepelende groep werd besloten om ook dit jaar het toernooi door te laten gaan in Sunparks Kempense Meren.

en voor een waar dartsfestijn. Een echt "dart dorp" met allemaal enthousiaste dart beoefenaars die nu nog meer met familie, vrienden of dartclub exclusief deze Sunparks Masters kunnen beleven.

Sunparks Kempense Meren in Mol zal tijdens het weekend van 22-24 november 2013 weer omgetoverd worden tot een echt "dart dorp" dat exclusief is voorbehouden aan de darters, vrienden en supporters.
Zoals gewoonlijk worden tijdens dit evenement sportiviteit en ontspanning gecombineerd. De exacte invulling van het weekend zal zo spoedig mogelijk in een definitieve vorm gegoten worden.

De Sunparks Masters ontvangen punten voor de ranglijst van de BDO, WDF en Zuiderduin Masters en maken deel uit van de International Belgium Darts Tour. De winnaars van de singles winnen dan ook niet enkel de Sunparks Masters, maar plaatsen zich ook voor de Winmau World Masters. De winnaars bij de dames en heren plaatsen zich zelfs voor het kwalificatietoernooi voor de Lakeside World Championships.

Ook dit jaar wordt er weer een toernooi voor recreanten ingericht. Spelers of speelsters die hun niveau (nog) niet goed genoeg of inschrijfgeld te hoog vinden, kunnen voor 7,50 euro inschrijfgeld spelen eerst in poules en gaan de beste 2 van iedere poule verder naar het knock-out toernooi op zondag. De eerste 32 ontvangen een trofee/aandenken en de laatste 8 een prijs in natura. Door het samenvallen van verschillende toernooien, is deelname aan het recreanten toernooi niet combineerbaar met de mix koppels en singles. Het maximaal aantal deelnemers aan het recreantentoernooi is beperkt tot 256 spelers/speelsters.

Bron: Facebook en www.sunparksmasters.be