vrijdag 1 maart 2013

Kaatje, Kamiel en Viktor krijgen een eigen zone met twee thema- attracties in Plopsaland De Panne.


Ketnet is al jaren te gast in Plopsaland. Denk aan Ketnet Freezzz, Ketnet Fandagen, Ketnet Halloween Nocturnes en aan Ketnet Carnaval met Kaatje, Kamiel en Viktor tijdens de afgelopen krokusvakantie in Plopsa Indoor Hasselt.

“Kaatje was al vaak aanwezig in onze parken en is zeer geliefd bij kinderen van 2 tot 8 jaar. Het idee om haar te vereeuwigen met een eigen zone in Plopsaland De Panne is een logisch gevolg van haar populariteit bij onze doelgroep. We zijn dan ook tevreden dat Ketnet hiervoor te vinden is.” legt Steve Van den Kerkhof, CEO Plopsa, uit. “Kaatje en haar vrienden zijn superpopulair bij alle kinderen, door hun eigen zone in Plopsaland geven we de kinderen de kans om nog meer in de wereld van Kaatje te stappen.” zegt Ketnet manager Wouter Quartier.

Plopsa investeert € 750.000 in de thematisering en opbouw van de nieuwe zone:

“Viktor’s race” is een spannende coaster waarin kinderen samen met Viktor door de ruimte scheuren. De familieattractie “Kaatje zoekt eendje” vertelt al dobberend op het water het tralalaatje van Kaatjes zoektocht naar eendje.  Maar ook Frits en Frats ontbreken niet in de nieuwe Kaatje Zone: Het Frits en Frats Theater wordt omgedoopt tot een ijsjestent. En Kamiel? Die krijgt samen met Kaatje een levensgroot standbeeld op het plein.

Kaatje, Kamiel en Viktor openen hun eigen zone tijdens het pinksterweekend. Ze komen elk jaar terug voor Meet & Greets en leuke liveshows.

Bron: Plopsaland

Tip: Zelf een bezoek brengen en dan heerlijk overnachten op Sunparks (Oostduinkerke of De Haan)